Försenad ”födelsedag”

Märker plötsligt att den här bloggen faktiskt har passerat sin femårsdag utan att jag uppmärksammat det. Det första inlägget gjorde jag den 20 maj 2005. Därför säger jag nu grattis till Sassas samlade svammel och hoppas att bloggen ska få fortsätta att ha hälsan ett tag till.

Egentligen startade jag ju den 28 februari 2005 men det blogghotellet gick upp i cyberrymden utan ett enda spår efter sig.


Läs även andra bloggares åsikter om ,

5 reaktioner till “Försenad ”födelsedag””

  1. Vad kul att du skriver här! Och grattis till bloggen! Det är nästan så man kan säga "Tantas velas….. ¿tan poca tarta?" 😉

  2. Lena: Åh tack! Så du tittar in här trots min stora frånvaro.

    Pumita: Hehe, lovar bjuda på "tarta" när vi träffas. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *