Bok 8: På andra sidan solen

Faktiskt hade den här boken inte kommit ut ännu när jag läste den. Jag fick den i brevlådan i form av en mängd lösa A4-ark som jag skyndade mig att häfta ihop tjugo åt gången för att inte löpa risken att de skulle blandas. Anledningen till att jag fick läsa ”boken” innan den kommit ut är att jag recenserade den för Akademibokhandelns webb. Där ligger den nu, så jag hänvisar dit i stället för att kopiera och klistra in här i bloggen.

Det är Maria Ernestam som skrivit och av henne har jag redan läst tre böcker: Busters öron, Caipirinha med döden och Alltid hos dig. De två förstnämnda gillade jag men däremot blev jag aldrig förtjust i den tredje. Den här fjärde är i ungefär samma stil. Nåja, läs vad jag skrev för Akademibokhandeln! Min recension ligger först bland dem som recenserar På andra sidan solen, dvs. den andra boken under maj månad.

Ska  jag vara ärlig är jag allt lite besviken på Akademibokhandeln. Nog trodde jag att jag skulle få en inbunden bok som tack för att jag recenserade den och inte en massa lösa papper som inte ens sitter ihop.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *