Spotify – igen

Jag lär mig allt mer om Spotify och tänkte det var dags att lägga upp en spellista på bloggen, precis som jag läste att Stationsvakt gjorde för ett par dagar sedan. Först kommer den i ett blogginlägg, sedan ska jag försöka få upp den i sidomenyn också. Tyvärr är det bara de som själva har Spotify som kan lyssna på den musik jag gillar, men jag antar att det snart börjar finnas en mängd invites i omlopp allt eftersom fler blir användare och själva kan dela ut invites. En riktig kedjereaktion, precis som det var med gmail när det  var nytt och man behövde en invite för att få ett konto. Mitt gmail-konto fick jag förresten av MIa för fruktansvärt många år sedan. Min spotify-invite fick jag däremot av Tommy för inte alls länge sedan.

Får du ingen invite kan du ju alltid betala för att komma åt mängder av musik från världens alla hörn; 9 kr per dygn eller 99 kr per månad. Fast just nu läste jag att Bredbandsbolaget har en si så där 500 000 invites att dela ut, så är du kund hos dem kan du kanske få ett spotifykonto. Gratis fram till påsk, Därefter kostar det som vanligt 99 kr per månad.

Min spellista heter Blandad jazz och innehåller sex låtar med Jan Johansson, Monica Zetterlund, Paco de Lucia, Elise Einarsdotter, Anders Widmark och Joni Mitchell. Varsågod och njut av vackra tongångar – i alla fall i mitt tycke. Hoppas det fungerar nu.


Andra bloggar om: , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *