Julklapp i förtid

Åh, vad glad jag blev för en stund sedan när jag öppnade mitt gmail-konto och hittade en inbjudan till Spotify, den musiktjänst jag läst om på andra bloggar och som man kan betala för eller få en inbjudan till. I lördags läste jag ett inlägg på Tommy k Johanssons blogg, via min google reader, där han skrev att han hade 20 stycken invites att fördela till intresserade. Det enda han begärde i utbyte var en kommentar och det var ju ganska enkelt att ge, så jag klickade mig in på bloggen och prövade min lycka med ett par väl valda ord.

Den stora utlottningen skedde idag och tänka sig, jag blev en av de tjugo lyckliga. Efter installationen (ja, det funkar även på en Mac!) letade jag genast upp en av mina favoriter och nu "snurrar skivan" med Gilberto Gil och jag njuter och glömmer helt mitt onda ben.

Jäpp, en riktigt fin förtida julklapp! Tack för den Tommy!


Andra bloggar om: , ,

2 reaktioner till “Julklapp i förtid”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *