Stressigt stresstest

Jag brukar sällan gå in på Aftonbladets hemsida eftersom jag tycker den är alldeles för belamrad med reklamanimeringar som tynger ner laddningen (även om jag har ganska brett bredband). Egentligen är det mest att det stressar och stör koncentrationen med alla dessa flimrande budskap. I kväll klickade jag mig trots allt in på en liten del av Aftonbladet där jag hittade ett sådant där litet test som jag bara var tvungen att testa mig på: ett stresstest. Haha, det skulle jag nog inte gjort, för jag blev hur stressad som helst av det stresstestet. Se bara vilket resultat jag fick!

Underligt, men det blev hela två inlägg idag!


Andra bloggar om: , ,

8 reaktioner till “Stressigt stresstest”

 1. Skulle inte tro att man kan dra för stora växlar på det testet.

  Jag som ofta stressar när jag jobbar fick väldigt låga poäng.

  Det känns som fel resultat på något vis.

 2. Herregud! Skulle man rätta sig efter det testet så är väl majoriteten av Sveriges befolkning i farozonen?

  En nypa salt behövs nog här, tror jag! =0)

  Jag hade 408…

 3. Panter: Hehe, jag tar nog inte så allvarligt på det testet utan tror att det är många andra faktorer som påverkar hur stressad man är.

  Jah Hollis: Jo, så är det säkert.

  Hedgren: Jäpp, jag tog en stor nypa av de vita kristallerna. 🙂

 4. hej skulle du vilja ha hjälp med din bloggdesign,

  isåfall titta in i min blogg och skriv en kommentar

  så hjälper jag dig / chris

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *