Vem är jag? – ett personlighetstest

Via xrob hittade jag ett personlighetstest på svenska – tycker annars det mest vimlar runt engelska sådana, så det var ju roligt att hitta ett som jag faktiskt förstår utan att behöva tänka efter. Så här blev mitt resultat:

Din personlighetstyp:
Allvarliga och lågmälda. Söker trygghet och ett lugnt liv. Ytterst noggranna, ansvarstagande och pålitliga. God koncentrationsförmåga. Ofta positiva till att upprätthålla existerande traditioner och institutioner. Arbetar hårt och är välorganiserade. Målinriktade. När de väl bestämt sig kommer de nästan alltid att framgångsrikt slutföra sina projekt.

Karriärer som skulle kunna passa dig:
Företagsledare, operativa chefer, administratörer, kamrerer, banktjänstemän, poliser, detektiver, domare, advokater, läkare, tandläkare, programmerare, systemvetare, dataspecialister, revisorer, elektriker, matematiklärare, maskiningenjörer, stålarbetare, tekniker.

Hehe, matematiklärare är ju precis vad jag är. Ibland är jag också operativ chef, administratör, kamrer, polis, detektiv, domare, programmerare, dataspecialist, elektriker och tekniker. Det ligger i läraryrket att vara det. 🙂


Andra bloggar om: , ,

8 reaktioner till “Vem är jag? – ett personlighetstest”

  1. Haha, gjorde också testet och kunde knappast hitta något alternativ som jag kunde välja, så jag valde mest på måfå – och kunde konstatera att jag är fantastisk 🙂

  2. PS: Undrar just hur många som får veta att de är ostrukturerade, hopplöst ologiska, osociala, oförmögna att samla sina tankar och att de passar bäst som bagladies eller piasawakvasttförare på någon bakgata i Totaheijti?

  3. Mia: Då ska jag titta in och se vilken typ du egentligen är. 🙂

    Kerstin: Visst är du fantastisk! Det är väl alla på sådana här test? 🙂

  4. Ja nu har jag, efter en hektisk – och mot slutet rätt snorig – första arbetsvecka låtit mig inspirerats och gjort testet. resultat på min sida. Tack för tipset!!

    Jag passar som hemmaman!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *