Uppdateringsproblem

Den här bloggens ägare är tyvärr sorgligt dålig på att uppdatera sin ägodel. Det lär fortsätta ett tag framöver i väntan på att någon form av fritid infinner sig. Möjligen finns det någon lucka innan jullovet stundar – om fem veckor. Möjligen kommer bloggen att ligga i träda fram tills dess.

I morgon blir det en heldagsutflykt till vårt grannland som just gått till val. Jag antar att tröttheten i morgon kväll förhindrar mig att uppdatera bloggen – resan sker med en samling sjundeklasselever som är betydligt piggare än sin klassföreståndare. Men kul ska det bli!


Andra bloggar om: , ,

5 reaktioner till “Uppdateringsproblem”

 1. Hoppas att allt är bra med dig annars! Härligt med en Danmarksresa!

  Känner igen mig, känner mig som en dålig bloggare som har själv också kommit i en svacka… eller egentligen saknar jag inte idéer men orken tryter och tiden räcker inte till.

  Sköt om dig och vi ”läses”! 🙂

 2. Pumita: Jodå, Danmarksresan blev bra, men jag blev trött.

  tolken: Ojdå, månadens inlägg fick jag vara utan denna månad. Svenskhet är annars ett ämne som mycket kan sägas om.

  Martin: Tackar! Väntan ska väl inte bli alltför lång, hoppas jag.

  Fredagsfyran: Vad kul att den kom igång igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *