Plastikkirurgen i repris

Jag skrev härom dagen om plastikkirurgens sperma som hamnat i kvinnan han behandlade. Kirurgen anklagades av kvinnan för våldtäkt, men mannen nekade och menade att det finns en naturlig förklaring till att hans sperma hamnat i kvinnan, dock ville han inte säga hur.

Kvinnan som anmälde fick en lavin att börja rulla och nu har ytterligare sex kvinnor anmält plastikkirurgen för sexuella trakasserier. Jag är allt nyfiken på hur plastkkirurgen ska förklara de här nya anmälningarna. Anledningen till att kvinnorna inte anmält tidigare har varit rädsla och jag undrar hur många våldtäkter eller sextrakasserier som aldrig blir anmälda p.g.a. av rädsla. Vissa män kan då utnyttja sin maktposition.


Andra bloggar om: , ,

2 reaktioner till “Plastikkirurgen i repris”

  1. Skulle vara väldigt intressant att veta hur de små liven hade kommit in i kvinnan av en slump… nu kommer jag att ligga sömnlös och grubbla…

  2. Bloggblad: Ja, han lär ha ett bry med att förklara sig, men häktad är han i alla fall så att han är förhindrad från att sprida sin sperma ytterligare – förhoppningsvis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *