16 reaktioner till “Ordlös Onsdag 5: Dagens kylskåpsstatus”

 1. Annorlunda bild, jag gillar den! Skulle du kunna komma hem till mig? Mitt kylskåp är alltid nästan fullt, men med ungefär lika mycket ätbart som det på bilden…

 2. Malee: Nej, jag ska inte handla än, och inte åka bort heller. Först ska jag tillaga en försenad lunch på kylskåpsinnehållet.
  Härensjö: Jo, en stor bit prästost och bakom den ligger en stor bit grana padano från Italien. Och på hyllan ovanför finns en burk med riven grana padano och en förpackning feta-ost. Och jag byter inte! 🙂
  Carin: Vad har du i kylskåpet som inte går att äta? Filmrullar? Öl? 🙂
  barajagjohanna: Och tommare ska det bli efter min lunch.

 3. Min man skulle få panik av ett sådant kylskåp:) Det säger säkert en del om hur det kan se ut hemma i vår kyl. Jag tycker att det är bra att kunna ha koll och det har du ju onekligen.

 4. Mitt kylskåp är inte så välfyllt heller, men det finns tre saker jag måste ha där, annars är det kris! Det är kaffe, mjölk och tomater (jo, jag vet att man helst inte ska ha dem i kylskåp men vad gör man… nu när det är rötmånad och allt).

 5. Så rent och snyggt brukar mitt kylskåp aldrig bli. Det finns ju vissa fördelar, det är t ex lätt att hitta det man söker 😉

 6. mildamakter: Njae, inte riktigt. Längst ner och långt bak står några gamla kvarglömda burkar. Jag tror att en av dem innehåller lingonsylt.
  Haydee: Grana saknas aldrig i mitt kylskåp och snart får jag påfyllning igen från Italien. Du får gärna en bit.
  Bloggblad: Tänka sig, morötterna blir precis likadana hos mig. Undrar varför.
  Panter: Fast nu har jag fyllt på lite, med yoghurt och mer ost och grönsaker. Det blev ordentligt tomt efter lunchen igår.
  Nadia: Nej, här svälter ingen. Och närmsta butik ligger två kvarter hemifrån så det är lätt att fylla på.
  Pumita: Jo, tomater har jag alltid längts ner i kylskåpet. Mjölk saknas hos mig på sommaren.
  Mimo: Alldeles riktigt, jag har inga som helst svårigheter att hitta det jag letar efter.

 7. Så där tomt var mitt kylskåp i morse. *s* Vi ska snart totalrenovera köket så då känns det bäst att tömma lagren så gott det går. Just nu är det mycket äta ute som gäller och mer lär det ju bli när hantverkarna sätter igång och river ut allt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *