Sommar med Åsa Linderborg

Mitt i garderobsrensning och spring i tvättstugan och matlagning och planering inför förestående resa lyssnade jag på dagens sommarprogram med Åsa Linderborg.

Vid min försenade lunch satt jag ner och lyssnade riktigt ordentligt på Åsas sommarprat om olika händer och morbror (eller var det morfar?) från Italien och kvinnokämpar och kämpar över huvudtaget och missade säkert jättemycket i början av programmet så nu måste jag bara lyssna kl. 22.15 i kväll när reprisen sänds för jag vill inte vänta tills programmet läggs ut på nätet för då är jag säkert ute på resa redan och när jag kommer tillbaka har jag förstås glömt att jag skulle klicka mig in på hennes sommarprogram så jag måste, helt enkelt måste, lyssna i kväll men hur ska jag komma ihåg det, jag som brukar glömma allt sådant där och nu mitt i packning och allting, men jag bara är tvungen att lyssna på hennes sommarprat för det var så fint och jag kände igen så mycket och tårarna nästan rann av rörelse.

Så snälla, låt mig komma ihåg att slå på radion kl. 22!

Men oj, nu upptäckte jag att programmet ligger uppe! Och nu lyssnar jag!


Andra bloggar om: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *