Kort Parisresumé

Paris var kallt!
Men Paris var sig likt från förr. Bara många fler turister (jaja, jag och sonen var också sådana) och mååånga, många fler kameror. Jag tror inte jag sett så många kameror samtidigt någon gång. Överallt fanns de: vid triumfbågen, nedanför Eiffeltornet, uppe i Eiffeltornet, på Champs Elysée, på Place de la Concorde, på le Louvre (fast de inte fick användas överallt), vid Notre Dame, på le Bateau Mouche, uppe i Tour Main Montparnasse (fast inte så många), på trapporna till Sacre Coeur, på Place du Tertre, vid Centre George Pompidou, vid la Défense höga skyskrapor, i Jardin du Luxembourg, på Musée d'Orangerie, på alla broar över Seine.

En av alla kamerorna höll jag hårt i. Och sonen i en.


Andra bloggar om: , ,

6 reaktioner till “Kort Parisresumé”

  1. Välkommen hem! Medan du har roat dig, har jag plockat bort saker – målat – plockat fram saker… slängt saker… och kokat sylt!
    Jag tror att du haft roligare 🙂

  2. …fast jag har inte gjort av med några pengar 🙂 (Mer än på kameran förstås, fast den får firman betala)

  3. Bloggblad: Åh, sådant skulle jag också behöva pyssla med. Roligare, visst, men också mycket kostsamt.
    Pumita: Jo, foton finns med hem och jag har precis redigerat de bästa (varav ett passade bra till ordlös onsdag).

  4. Eftersom vi gjorde det själva, blev målningen 10 000:- billigare än om vi hade tagit hantverkare. Vi fick en offert och insåg att vi kan få nytt tvättställ + skåp för de pengarna… vilket vi också måste ha.

  5. Bloggblad: Oj, det var en ordentlig besparing! När jag behöver måla och tapetsera ska jag också göra det själv. Dessutom gillar jag den typen av jobb.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *