Italienbesök

Har besök av äldste sonen och därför blir det inte mycket bloggat eller kommenterat för tillfället. Han kom från Italien igår och stannar till torsdag kväll. Alldeles för kort tid, tycker förstås jag, men han ska sköta helgjobbet han haft sedan december: pizzautkörning sker i den lilla italienska byn av sjuttonåring på moped varje fredag, lördag och söndag kväll.

Idag tog vi vars sin caffè macchiato på Espresso House. Om den tyckte sonen inte. De italienska smaklökarna sa honom att kaffet var bränt. Och smakade jag med mina svenska lökar ordentligt så hittade jag också en bränd bismak i kaffet som jag inte tyckte om.


Andra bloggar om: ,

2 reaktioner till “Italienbesök”

  1. Jaha, så är det säkert. Jag dricker oftast bara svenskrostat kaffe i Sverige. Espresson intas i Italien och där är det gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *