Att anlita en plastikkirurg kan få konsekvenser

Jag blir faktiskt full i skratt när jag läser det här i Sydsvenskan:

" Plastikkirurgens sperma fanns i kvinnan, efter ingreppet.
– Han kan förklara det, men jag kan inte säga hur. Det är hemligt, säger advokat Mikael Nilsson.
"

Bakgrunden är att plastikkirurgen av kvinnan blivit anklagad för att ha våldtagit henne under ett ingrepp då hon skulle fixa sin bikinilinje med laserbehandling. Enligt Sydsvenskan ska hon ha fått narkos, men ändå varit tillräckligt vid medvetande för att förstså vad kirurgen gjorde. Narkos ska inte behövas vid ett sådant ingrepp som vanligtvis görs utan bedövning eller som mest med en lokalbedövande salva.

Förstås nekar plastikkirurgen till anklagelsen, men har av sin arbetsgivare även blivit anmäld för felbehandling av kvinnan eftersom han använde narkos och dessutom förde in henne i ett rum där ingen övervakning skedde. Vid narkos måste man övervakas.

Ja, hur i hela friden kommer kirurgens förklaring att bli? Och får allmänheten någonsin reda på vad det är för icke-brottslig handling som kan leda till att sperma från en behandlande läkare kan hamna i den behandlade kvinnans underliv?


Andra bloggar om: , ,

6 reaktioner till “Att anlita en plastikkirurg kan få konsekvenser”

  1. Mycket märklig förklaring! Nej, jag skrattade inte. Undrade bara om det var samma fall som jag läste om på text-tv: plastikkirurgen som våldtog sin sons ex-flickvän. Jag har inga ord.

  2. Ja, advokatens uttalande var sannerligen skrattretande, och den förklaringen vill man ju gärna höra, fast jag blev lätt illamående då jag läste om fallet.

  3. Pumita: Nej, händelsen i sig är definitivt inget att skratta åt! Tvärtom.
    Panter: Vi får väl se om det kommer någon rimlig förklaring, förutom den att hon blivit våldtagen då.
    Nadia: Illamående är nog rätt känsla inför ett sådant beteende.

  4. Tja, det finns ju de som tror på jungfrufödsel, så varför inte? Sådan kanske förorsakas av att sperma kommer flygande.
    Stackars kirurg, han kanske är offer för högre makter ;-)!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *