Åldersnoja i bloggvärlden idag?

Efter att hela dagen farit runt i garderober och frys med sorteringsmani och avfrostningsredskap (burkar med varmvatten och trasor), satte jag mig nöjd med mig själv vid datorn för att läsa och i förekommande fall kommentera bloggar. Klickade mig in hos Klimakteriehäxan som idag ger fåfängliga råd om hur man ska slippa ålderstecken. Råden är säkert bra, men jag måste erkänna att jag dåligt följt dem i mitt liv.

Därefter tittar jag in på Hovbergs blog, som jag följt lite i smyg ett tag. Även denna bloggare skriver om ålder och har dessutom gjort ett av alla dessa nättest, där man genom att svara på en massa frågor ska få reda på hur man är, vad man tycker, vad eller vem man liknar, hur många barn man har eller ska få och, i det här fallet, hur gammal man är och när man ska dö. Hovberg är en baddare som ska leva länge, men jag vet inte om jag avundas honom när jag genom att göra samma test upptäcker att jag nu är endast 37,7 år och ska dö när jag är 88,3 år. Framtiden får utvisa hur rätt detta är. Huvudsaken är i alla fall att man får leva ett bra liv och det tycker jag att jag gör för det mesta – i alla fall när det är sommarlov (även om det inte är sommar). Fast jobbet är inte så tokigt det heller, om man bara fick ta det lite lugnt ibland.

image172


Andra bloggar om: ,

6 reaktioner till “Åldersnoja i bloggvärlden idag?”

 1. Välkommen i röjarklubben…
  Jag tycker det är ganska skönt att inte veta hur gammal jag egentligen är… det räcker med att jag pendlar mellan 17 och 87…
  Men du – varför påminde du mig om fryshelvetet?

 2. Tack Bloggblad! Ja ska jag hinna röja så är det hög tid.
  Bra pendlarålder, tycker jag! ”Först så går det upp, och sen så går det ner…”
  Frysen får du väl frosta av när det blir kallt ute i stället. Men jag vet då en sak, och det är att när jag någon gång köper ny så ska det bli en sådan där med automatisk avfrostning.

 3. Se där nästan samma utfall på testet!
  Jag ska ta i tu med med arbetsrummet… Gjorde det mesta innan studenten. Det är jag glad över nu.
  Om man har en kupévärmare ( eg. till bilen) så går det jättesnabbt och enkelt att frosta av frysen.

 4. Panter: Kupévärmare har jag nog bara hört talas om, men tror jag intuitivt förstår hur en sådan är tänkt att användas vid avfrostning av frysar. 🙂
  (Jag har alltså ingen bil, och därför inte heller någon kupévärmare)
  Mitt skrivbord väntar fortfarande på att röjas. 🙁

 5. Nog är det väl i a f tur att vi inte behöver göra som andra tycker och säjer… hoppas att inte de där ”råden” blev det enda du tittade på när du dök in hos mej!
  🙂

 6. klimakteriehäxan: Oh nej, jag läser (eller i varje fall skummar igenom dem) varje inlägg du skriver! Så inte var det någon tillfällig ”uppdykning”. Kommenterar gör jag dock inte alltid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *