Svensk massinvandring till Sverige?

Slumrade till i eftermiddags med radion påslagen. Vaknade av nyheterna från ekot:

– … svensk massinvandring till Sverige räddar inte världen …

Det var Jimmie Åkesson som blev återvald och i Karlskrona höll ett tal till sina partikamrater i SD.

Jag funderar lite på det jag hört men får ingen rätsida på det. Sverigedemokraterna gillar ju inte invandring och lägger därför till det lilla ordet mass framför så att det låter mer negativt. Men en svensk sådan? Till Sverige? Och så kommer jag på vad han avser:

Förstås är det utlandssvenskarna han menar! Sådana som jag, som bott ett par år utomlands och sedan återvänder till Sverige. Är vi så många? Eller vad menar karln egentligen? 🙂


Andra bloggar om: ,

5 reaktioner till “Svensk massinvandring till Sverige?”

 1. Förmodligen vet han inte själv vad han menar. De brukar inte direkt ha huvudet på skaft, de där sverigedemokraterna…

 2. Snacka om att skjuta sig själv i foten… Det är ju inte landets skarpaste hjärnor som leder SD eller dylika partier. Tack och lov för det.

 3. Vad snackar ni om? Att det kommer c:a 96800 människor till Sverige på ett år varav c:a 60000 utomeuropéer är väl ändå _jäkligt_ många människor? Ordet ”mass” låter för lite, ”abnormt perversa och sjukligt jätteenorma”-massinvandringen skulle jag själv vilja säga. Hur kan någon svensk med en IQ över 105 (c:a medel) försvara detta och vissa tycker till och med att det är BRA(!).
  En jag känner till har en syster som är politikt korrekt och försvarar mångkulturen. Hon är väldigt snygg (fotomodell), blond, blåa ögon. Han hotade henne att släppa av henne i Rosengård för att se vad som händer och hon blev helt livrädd då hon vet vad som skulle hända med henne där. Som tur var blev hon inte våldtagen, hånad eller skändad eftersom han aldrig i hela sitt liv skulle göra det på riktigt. Tänkt på det ni.

 4. … och jag är inte sverigedemokrat (alldeles för liberalt). Jag stör mig bara på att alla har såna ENORMA fördomar om att dagens Sverige fungerar ”bra”. Vi lever i en globaliserad misär som kommer att leda till betydligt värre kravaller än de i Frankrike här om året, eller det i Ronna. Vi får väl se vilken sida ni tar då de kommer för er släkt. Motståndet lever – och det växer.

 5. Annarki: Eller så är det en freudiansk felsägning.
  Magistern: Tror ändå att man inte får underskatta deras dragningskraft på andra människor.
  Honken: Jag tror du ska läsa mitt inlägg en gång till!
  Svar på det du kommenterar om den s.k. massinvandringen får du en annan dag – i ett längre inlägg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *