Helklädda män i mobilen

Pumans dotter presenterade sin mobilsignal som Halvnakna män i mobilen. Det tyckte jag var en rolig idé (jag behöver nog muntra upp den här bloggen lite efter alla mörka inlägg) så här kommer min ringsignal. Dessutom blir det första gången jag ger mig på att bädda in en YouTube-film i ett blogginlägg. Låten är en av mina största favoriter. Tonerna gör mig alltid lika varm inombords, får kroppen att taktfast gunga och melodin att fastna i ett envist smågnolande.


Andra bloggar om:

6 reaktioner till “Helklädda män i mobilen”

  1. Ljuvliga toner! Jag vet inte hur man gör för att lägga in ”egen” musik i telefonen. Fast… det är sällan nån som ringer på min öht.

  2. Haydee: Tack! Har sett på din blogg att du också gillar fotografering. Följer dig lite i smyg.
    Bloggblad: Ja, visst är det ljuvligt svängande.
    Pumans dotter: Har kommenterat hos dig nu. Glömde låten i hasten.
    Vet inte varför du inte får upp videon, men här är i alla fall länken: http://www.youtube.com/watch?v=h__ldWPnpXc

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *