Vykortshälsning

Vilka underbara kollegor jag har! Inte nog med att de ringer stup i kvarten och undrar hur det är med mig och säger åt mig att ta det lugnt, idag fick jag också ett fint vykort med en omtänksam hälsning. Tänk, ett handskrivet vykort! De är sällsynta numera.

Börjar fundera på om det var för att jag inte svarade i telefon igår.


Andra bloggar om:

2 reaktioner till “Vykortshälsning”

  1. Så om du vill ha fler vykort – låt bli att svara… Tycker du inte det är jobbigt att svara på frågor om hur du mår när du inte mår… De månader jag var sjukskriven ville jag inte prata med nån alls mer än familjen. Ville inte svara på frågor och ville inte prata. Fast jag blev glad när jag fick kort.

  2. I början ville jag bara vara ensam så då var det jobbigt när folk ringde. Men jag tror jag har hämtat mig en hel del nu och ska försöka komma iväg till skolan efter förstamaj-lovet. I vilket fall som helst är sjukskrivningen slut då. Tror att jag blev hemskickad i tid så att jag inte hann bryta ihop alldeles.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *