Konsten att planera sin tid

Att det ska vara så svårt ibland att komma igång med de där måstena! Jisses vad trögt det går. Jag kommer på massor av andra saker som jag ska göra i stället för att ta tag i vad jag borde göra och så plötsligt är lovet i stort sett slut och därmed den fria tiden.

I början på lovet så sa jag till mig själv: "Hörrödu Susanne, sätt nu igång och rätta alla de där proven som du tog med dig hem. Gör det nu med en gång så slipper du sitta på annandan och jobba häcken av dig med både rättning och planering."

Tror ni det blev gjort? Nä, förstås inte, så nu har jag absolut inga sysselsättningsproblem i morgon inte. Jag vet precis vad som ska göras.

Och vart tog påsklovet vägen? Vad har jag egentligen sysslat med?


Andra bloggar om:

4 reaktioner till “Konsten att planera sin tid”

  1. Åååååå, jag lider med dig. Rätta prov är inte precis nån kul lovsysselsättning. Vilket påminner mig om att jag måste fixa till mitt schema och skriva ut det… fick ju nya elever som ska petas in – strax före påsk.
    Här hemma har jag fixat alla måsten… och njuter som bara den.

  2. Du har väl gjort som det anstår en hårt arbetande lärare när det är lov – slöat. Något kosmiskt mycket, hoppas jag. 😉

  3. Bloggblad: Du verkar ha haft bättre arbetsdisciplin än jag har haft det här lovet.

    Pumans dotter: Ja, den flög väl någonstans utan att vi märkte det. 🙂

    Magistern: Åh, det var nog så som du säger och det var skönt. En del icke-skolböcker blev avnjutna, särbon hanns med och lite annat. Fast det brukar inte vara så här slött som det blev det här lovet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *