Kluriga koder och listade länkar

Nej, inte ska jag sätta mig på kvällen och tro att jag hinner klura ut kodmallar och stilmallar innan det blir alltför grusigt i ögonen! Men nu blev det så i alla fall. Om du tittar till vänster så ser du lite nya saker här.

Jag blev trött på min jättelånga lista med favoritbloggar och hittade på google reader hur man gör för att lägga en lista med uppdaterade favoriter på sin blogg och tyckte att det passade mig bättre. Så hädanefter är det bara de senast uppdaterade bloggarna från mina favoriter som syns.

Medan jag ändå rotade runt i koden lärde jag mig hur man ändrar för att få sidan som man vill ha den. Så nu syns en liten presentationsruta med bild och länk till vad jag skrivit om mig själv. Min hemort stämmer dock inte, för det har jag inte kunnat klura ut hur man låter bli att publicera.

Jag lyckades också få in några länkbilder längst ner i vänsterkanten. Bilder livar alltid upp. Dock fick några textlänkar ligga kvar eftersom de varken går att få in via google reader eller med bilder. Är det kanske någon som har någon bra länkbild med nyligen, knuff och de andra länkarna som fick stå kvar?

Förresten så hoppas jag att du som ser något konstigt här säger till.


Andra bloggar om: , ,

3 reaktioner till “Kluriga koder och listade länkar”

  1. Jag gillade också idén med Google Reader, men det är lite lustigt att när jag städar runt på min blogg (det gör jag ganska ofta, petig som jag är… bytte t.ex. mall för ett tag sedan och det fick en del konsekvenser som jag har rättat till) så kommer det upp hos dig som om det var nytt. Blev lite full i skratt när jag såg mitt gamla inlägg med bilder från Turkiet på Readern. 🙂

  2. Magistern: Oh ja, gör det! Tycker det är en fiffig funktion som gör att länkarna man gillar syns bättre.

    Pumans dotter: Haha, visst har jag märkt att du städar ganska ofta för då väller det in gamla inlägg från dig på min google reader och jag blir helt förvirrad när jag läser inlägg jag känner igen och tror att du farit ut i världen igen. Men samma sak hände mig när webblogg uppgraderade förra helgen, så jag har överseende. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *