Vad ska bort och varför?

Kulturbloggen, Pumans dotter, Lotten, Annika Bryn och säkert en mängd andra bloggare har listat vars fem påstående om sig själva varav ett är felaktigt. Klurigt och roligt, tycker jag som också gör min egen lista och frågar vad som är fel och varför. Priser har jag inga att utlova och säger till er som jag brukar göra till mina elever: Det man vinner är äran!

Så, vad är då falskt?

  1. Jag har bjudit Nicaraguas president Daniel Ortega på hemlagad äppelpaj.
  2. Jag har, vitklädd med ljus i hår, skrämt slag på kinesiska landslaget i bordtennis en tidig luciamorgon.
  3. Jag har övernattat i känd, svensk skådespelares lägenhet i Stockholm.
  4. Jag har fastnat med mitt då långa hår i Jan Hammarlunds gitarr på ett café i Stockholm.
  5. Jag har fotograferat en sovjetisk satellituppskjutning och fått bilden såld till den amerikanska tidskriften Aviation Space Technology.


Andra bloggar om: ,

14 reaktioner till “Vad ska bort och varför?”

  1. Nummer 5 har du berättat om vid ngt tillfälle, så det är sant och nummer 1 håller jag för ett säkert kort eftersom du är delvis sydamerikan. Vidare, har inte alla övernattat i en känd skådespelares lägenhet (nr3)? Alla utlänningar blir rädda för lucia, så även det håller jag för troligt. Då återstår bara nr 4, som är den mest troliga (och minst spektakulära). 😉

  2. Jag trodde 5:an först, men fick hjälp av svaren… så då gissar jag på 4:an.
    Jag har inte alls tänkt ha nån sån lista, men bakhjärnan börjar förstås leta… Men kommer nog inte att hitta nåt mysko.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *