Månsken i solsken

Månsken i solsken

Solen strålade från en klarblå himmel när jag gav mig ut idag. Inifrån såg det kallt ut, men när jag stack näsan ut i dörröppningen kände jag varma vindar som fläktade. Nästan som om våren var i antågande. Eftersom det sällan blåser här precis söder om Alperna, norr om Milano, så är luften ofta tjock av smog. Men idag sveptes smoggen bort av vinden och plötsligt kunde man se bergen i bakgrunden. Förstås infann sig fotograferingslusten och kameran kom med ut på promenad i byn. På fotot här syns grannbyn som ligger lite nedanför "min" by. I mitten av bilden kan man, om man anstränger sig, se lite av bergen som inleder Alperna. Ingen snö där inte.


Andra bloggar om: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *