Kalasdags

Har bråda dagar. Det är dags för stort kalas på lördag och mycket ska fixas. Fläderblomssaften i fredags, idag en av fyra planerade tårtbottnar samt slingor och klippning hos frissan i nästan två timmar och samtidigt försöker jag få ihop några små lekar och tävlingar som ska delas ut till festdeltagarna för att de ska lära känna varandra. Anledningen till festen? Jo, på lördag är det precis ett halvt sekel sedan jag slog upp mina blå för första gången.


Andra bloggar om:

10 reaktioner till “Kalasdags”

 1. OJoj! Då förstår jag! Det tog mig en vecka att hämta mig efter makens 50 års fest för 5 år sedan. Han hade jättetrevligt och det blir det säkert på lördag också. STORT grattis i förväg!

 2. GRATTIS! Må dina nästa 50 år bli lika fruktsamma(?) och må champagnen flöda till tonerna av stenhård metal.

 3. Tack och gracias till alla!

  Panter: En vecka! Ja, det kanske det tar. Får se.

  Pumans dotter: Oj, då får jag väl vänta en vecka då innan jag kan svara på din utmaning. 🙂 Njae, kanske inte, men i alla fall till i morgon. Har redan några personer som jag skulle vilja ställa en del frågor.

  Christina: Tack och välkommen hit! Dig har jag inte sett här förut. Ska titta in hos dig också.

  Mia: Tack, tack, så här dagen efter den stora dagen. 🙂

  Kerstin: Men oj, vad glad jag blir! Tack så hjärtligt mycket för din fina grattishälsning! Och grattis tillbaka!

  Lena: Muchas gracias.

  Julio: Gracias por tu saludo tan latino. Sé que si hubieras estado en la fiesta te habrías divertido como los otros latinos que estuvieron. (Hoppsan, blev det rätt med konjunktiven där?)

  Magistern: Nej, någon metal blev det inte utan i stället flödade champagnen till rytmerna av cumbia, merengue och salsa – mycket mer sensuellt, det lovar jag. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *