Höstträd

Tänka sig så snabbt det går för bladen att falla av. Mellan de här två fotona är det en vecka. Det sista från i fredags. Nästa foto av mitt favoritträd får bli en frostbiten variant. Nu är vintern på gång – trots ganska mild temperatur.

Träd 16-11

Träd 24-11

4 reaktioner till “Höstträd”

  1. Vargakvinnan: Tackar! Tänk vad bra mobilkameror har blivit.

    Johanna: Tack! Tyst? Visst, det är i slutet av terminen och fortfarande massor kvar att göra innan jullovet är här.

    Kerstin: Gör man? Det har jag nog inte hunnit notera. Cykeln går mellan hemmet och jobbet och inte mycket mer. 🙂 Men ok, jag har noterat att det är första advent på söndag, även om jag förra helgen fick för mig att det var då.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *