Två träd som är samma träd

Två träd

Jag har ett favoritträd som jag passerar på väg till min skola. Varje morgon studerar jag det noga och ser hur det står till med bladen och deras färgskiftningar. Det är ett sådant där fotogeniskt träd (kan man tala om sådana träd förresten?) som står nästan alldeles ensamt och vackert och i en perfekt fotograferingsvinkel från cykelbanan.

I morse såg jag knappt genom dimman hur trädet såg ut men lite närmare så tog jag en bild av det med mobilkameran.

Den 25 augusti såg däremot trädet ganska annorlunda ut när jag vid ungefär samma tid på morgonen cyklade till skolan.

Vilken bild som togs vid vilket tillfälle framgår säkert.


Andra bloggar om: ,

2 reaktioner till “Två träd som är samma träd”

  1. Visst ser man att det är samma träd, men jag får ändå konstiga associationer om starka vindar och regn som piskar en i ansiktet när jag tittar på trädet till höger. Irland eller nåt…

    P.S. Håll i styret ordentligt när du fotar. 😉

  2. Näpp, cykeln får stå alldeles själv på sitt cykelstöd när jag fotograferar mitt favoritträd. Det är säkrast så, tror jag. Annars är det lätt att det blir foton på marken och omkullramlad Susanne i stället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *