Kvällsläget

Sonen ser just nu mer av sin mormor än av sin mamma.
Posten ligger oöppnad.
Disken svämmar över.
Kylskåpet saknar mjölk.
Dammtussarna virvlar vilt.

Men skolan är öppen till sen kvällstid och föräldrarna får veta allt om sina telningars framtidsmöjligheter.

Och bloggen får några ord i kväll.

Snart, snart är det höstlov!

Och ja, jag ska stödja Solidaritetsbloggen denna månaden också! Ha bara lite tålamod Farsan Baloo! Pengar till skolbyggen i Afrika kommer!


Andra bloggar om: , , ,

6 reaktioner till “Kvällsläget”

  1. Johanna: Inte kan jag väl avstå när jag varit med sedan solidaritetsbloggen startade, näää!

    Farsan Baloo: Bra du har liiite tålamod. Nu är bidraget fixat.

    RS: Visst, alla i skolans värld behöver en paus mitt i höststressen. En dag kvar.

  2. Just när det är lovdags är det dags att skåla för skolväsendet! Snart tar dom väl bort höstlovet… jag tycker det knapras på allt. När jag började jobba, var en heltid lika mycket i tid som det jag gör på halvtid numera…

  3. Bloggblad: En deltid i läraryrket tycks alltid bli lika mycket som heltid, om inte mer. Några år jobbade jag på 75 % men den tid jag ägnade åt planering var dubbelt så stor som nu när jag jobbar heltid. Det var en lättnad att gå upp i heltid igen.

    Fredagsskål!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *