Kontrolldags

Jahapp, då var det dags för den andra kontrollen efter den där operationen i december förra året. Om bara en liten stund ska jag bege mig till det Stora sjukhuset i Lund och uppsöka rätt avdelning, den avdelning jag hunnit lära känna ganska bra efter allt spring – nåja, ibland hasande – i dess korridorer och trappor.

Oron flyger runt i magen som en liten envis fluga. Fast jag har den nog under kontroll den där flugan, om jag tänker efter. Den är instängd och kommer inte ut och snart ska den bort. För trots allt är jag en optimist och tror på min läkare, som vid förra kontrollen sa att jag med största säkerhet är helt återställd.

Förresten, vad bra att jag inte är skrockfull. Idag är det ju fredagen den trettonde.


Andra bloggar om: ,

6 reaktioner till “Kontrolldags”

  1. Hoppas allting går bra, och skönt att höra att orosflugan är under kontroll. Jag skulle nog ha ett helt stim flugor i magen om jag gick och väntade på så’na provsvar.

  2. Mitt stora förtroende för läkarkåren är intakt. Men när kuvertet kommer i brevlådan så fladdrar väl flugvingarna till igen, antar jag.

  3. Så tufft du har det! Jag har flera sjuka omkring mig i familjen – fast med kontrollerbara sjukdomar. Jag oroar mig i alla fall… tungt är det.

  4. Bloggblad: Men det är ju just det den är nu, min sjukdom, alltså kontrollerbar. Det var värre förut innan den var under kontroll.

    Må dina sjuka må bättre snart så du känner dig mindre tung!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *