Ett blogginlägg som egentligen inte skulle skrivits men som ändå skrevs

Tänkte skriva ännu ett inlägg om valet men kom av mig och skrev några kommentarer hos andra bloggare och ett mail till någon annan bloggare. Och så svarade jag på kommentarer i min egen blogg. Och så såg jag i statistiken att besökarna på den här bloggen mer än fördubblats sedan föregående inlägg. Har man sökt på sverigedemokraterna, eller vad händer?

Och så är jag trött och orolig inför vad som händer i samhället när människor tycker att vi har en s.k. massinvandring till Sverige och denna bör begränsas. Jag skulle råda dessa människor att studera statistiken över inflyttning och utflyttning över Sveriges gränser (gärna ur ett historiskt perspektiv) och jämföra denna med t.ex. det som sker i Sudan eller i andra afrikanska länder där det oftast är grannländer som tar emot många människor på flykt undan krig och förföljelse.

Och så blev det ändå ett inlägg som nästan rör valet.
God natt från Skåne.


Andra bloggar om: ,

2 reaktioner till “Ett blogginlägg som egentligen inte skulle skrivits men som ändå skrevs”

  1. Så snygg den här layouten är! Jag kollar extra på sånt eftersom min hemsida är under ombyggnad. Tänkte ha en ny att fira nya boken med – och den skulle kommit ”nästa vecka” – vilket = den här veckan… jag väntar… och väntar… och lär får fortsätta med det efter alla löften om snart, om 2 veckor, om 3 veckor.

    Vad är väl valet mot det här kvalet? Så jag skriver inte heller något om valet – så många andra har gjort det mycket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *