Slut på fritiden

Bara att inse att fritiden är slut för i år. Bloggen kommer inte att bli uppdaterad så ofta som jag skulle vilja. Jobbet kräver sitt och all upptänklig tid ägnas nu åt planering. Två kvällar på rad till klockan halv elva och ännu är jag inte klar. Segt som sjutton i år. Stressen är inte långt borta.

Och i morgon kommer yngste sonen hem igen efter att ha tillbringat sommarlovet hos sin pappa i Italien. Alltså ännu mindre tid för bloggande.

2 reaktioner till “Slut på fritiden”

  1. Visst är det segt – tur att man har rutin.Jag vrider och vänder, tänker kring olika infallsvinklar v d g valet och politiken. Här känner jag att jag verkligen måste hitta rätt nivå, hur det nu ska vara möjligt i en grupp…

    Vad roligt att få hem sonen! Det blir mycket att prata om kan jag tänka. Trevlig helg!

  2. Tack Panter! Helgen är än så länge mycket trevlig. Men i morgon får jag ta mig i kragen och fixa planeringen, annars sitter jag allt illa till, även om jag lärt mig improviserandets konst ganska väl.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *