Fredagsfyran vecka 30 -06

Temat för veckans fredagsfyra är sommaraktiviteter:

1) Varje stad verkar ha en egen festival/karneval på sommaren. Vad heter festivalen som du har närmast där du bor?
Det blir nog Malmöfestivalen, som börjar om tre veckor.

2) Brukar du gå på festivaler och i så fall med vem?
Jag tänker varje år att jag ska försöka hinna med åtminstone något inslag på Malmöfestivalen, men det blir sällan av. Den pågår ju alltid precis när skolan börjar och det är som mest att göra. Blir det ändå av åker jag in till Malmö med barn och ex-man eller någon bekant.

3) Vad föredrar du: Att bada i havet, i en sjö eller inte alls?
Jag saknar alternativet bassäng, som är det jag föredrar. Och jag har lovat mig själv att jag ska komma igång med simningen igen till hösten.

4) Spelar du kubb?
Njae, det kan jag väl inte påstå. Lyckades lära mig spelet på en 60-årsfest i maj och de tyckte jag var duktig. När jag sedan skulle spela med mina elever en dag i juni gick det däremot uruselt och de kallade mina kast för Sikta mot stjärnorna. Hmm, det måste ha varit vinet på festen som fixade kasten, eller hur?


Andra bloggar om:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *