Fredagsfyran v. 27

Det var så länge sedan jag svarade på en fredagsfyra, så nu är det hög tid. Temat är ålder:


1) Hur gammal är du?

Hmm, man frågar inte en dam om hennes ålder! Nåja, för den här gången då. I januari fyller jag ett halvt sekel. Då ska det firas!


2) Hur gammal bedömer du att du är rent mentalt?

Ojoj, det var svårt. Tycker jag hänger med ganska bra i vad som händer på teknikfronten, men mycket mindre i vad som händer inom musik. Alltså är jag närmare tonåringarnas värld på ett sätt, men inte på ett annat. Mitt närminne gör däremot att jag ibland känner mig mycket gammal. Så slutsatsen bör väl vara att jag rent mentalt befinner mig någonstans mellan 12 och 90 år.


3) Vid vilken fysisk ålder skulle du helst vilja vara – och varför?

Jag är nöjd med den ålder jag har just nu. Det var jag också när jag var 20, 30 och 40, även om jag krisade lite precis innan det aktuella decenniet blev fullt.


4) “Alla vill till himmelen men ingen vill dö” sjunger Timbuktu. Skulle du vilja leva för evigt?

Nää, aldrig i livet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *