Cykelskugga och sommarläsning 3

Cykelskugga
Nya cykeln tas ut varje dag denna sommar. Idag blev det bara drygt en mil i kvällssolen, härom dagen dubbelt upp.

Stannade till vid vägkanten och upptäckte denna vackra (!) bild ligga där vid sidan om mig och var förstås tvungen att fånga den.

För övrigt sov jag länge idag – Annika Bryns deckare Brottsplats Rosenbad sträcklästes i natt och den tog inte slut förrän klockan halv tre. Spännande, men inte så spännande som Den sjätte natten. Det är samma personer man träffar i hennes andra bok, men advokaten John Danielsson och hans familj som utgjorde huvudpersonerna i den första boken håller sig mer i skymundan och man får i stället känna kriminalinspektör Margareta Davidsson och spanaren Kent Johansson mer ingående. Handlingen utspelar sig förstås i regeringsbyggnaden.

Nu står Kronprinsessan av Hanne Vibeke Holst på tur. Jag missade tv-serien när den gick i våras och har förstått att det borde jag inte gjort, så nu får jag läsa boken i stället. Och faktiskt så tror jag det blir en större behållning – det brukar bli det.


Andra bloggar om: , ,

2 reaktioner till “Cykelskugga och sommarläsning 3”

  1. Oj vad jag avundas dig din karaktär 🙂
    Jag gör i ordning min cykel varje vår, bestämmer mig för att börja cykla varje dag, och sedan blir det inte mer av den beslutsamheten. Kan cykla i morgon istället, dag efter dag och min kondition blir bara sämre och sämre!

  2. Hihi! Inte fungerar det varje dag riktigt som jag vill. Fast både igår och idag kom jag i alla fall ut på långa promenader – i Lund – med kameran i hand förstås.

    Eftersom jag sålde min bil i höstas är jag numera hänvisad till cykeln och fötterna, om jag nu inte tar tåget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *