Next stop Italia

Tvätten avklarad. Packningen på sängen. Väskorna plockas alldeles strax fram.
Krukväxterna vattnade. Kattvakt ordnad. Posthämtning fixad och kylskåpet tömt.

I morgon bär det av till mitt förra hemland för en två veckors vistelse bland espresso, pasta och pizza. Och minsann, jag hinner också med en tur till den lilla semesterorten Miramare vid Adriatiska havet. Där ska badas i Medelhavet och vilas under stora parasoller på överfull sandstrand.

Återkommer.

3 reaktioner till “Next stop Italia”

  1. Blingbling-Maria: Ojdå, anar jag lite avundsjuka? 🙂

    Josephine: Jepp, i morgon tar jag och yngste sonen snabbtåget från Milano Centrale till Rimini, för att sedan bli upphämtade av svågern för färd till Miramare och ett litet familjehotell som släkten här alltid tillbringar några veckor på. Väntar gör stranden och havet med förhoppningvis algfritt vatten.

    Ciao a tutti!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *