Statistiklurendrejeri?

Statistik
Min blogg brukar inte vara så väldigt välbesökt så jag tycker det är roligt när fler än 30 hittar hit. Ni är så välkomna så! Det är ju roligare att skriva när någon läser det man plitar ner.

Men titta nu på diagrammet här: Visst är den lite rolig, den där gröna stapeln i mitten? Det var inte bara 30 som hittade hit den dagen, utan sju gånger 30! Fast jag har mina tvivel på statistiken: Under den perioden låg statistikfunktionen nere hos webblogg. Och ser man vilken datum stapeln är från, så blir i alla fall jag ännu mer konfunderad. Det måste helt enkelt vara ett förstaaprilskämt, eller hur?

3 reaktioner till “Statistiklurendrejeri?”

 1. Hej!
  Tack för din kommentar hos mig! Om du skickar mig din epostadress lägger jag gärna in dig på min ”lista”, så att du kan kommentera direkt på inläggen. (Visste inte att du fortfarande läser. :))

  Allt gott,
  Karin

 2. Tack för att du läser min blogg och att du talade om det. Det ger mig lust att fortsätta.
  Jag kommoer att titta hit då och då!

 3. Karin: Jodå, visst läser jag din blogg fortfarande. Fast det har varit lite mycket kyrka och gud och sånt där som jag inte tror på lika mycket som du och därför har jag inte kommenterat så mycket som tidigare 🙂

  Hans: Jo, din blogg är också mycket väl värd att läsas!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *