Bortsprungen katt

Katten Måns återfunnen
Igår försvann katten Måns. Kanske han drabbades av vårkänslor, trots att han är kastrerad, för rätt som det var så hittade inte sonen honom och fick gå hem ensam.

Kvällen igår for vi runt i kvarteren och lockade på honom, men utan resultat. Det blev en orolig natt, med tankar på hur Måns hade det ute i kylan, utan mat, utan oss, alldeles ensam och frusen. Kanske hade något hänt honom eller någon tagit honom.

I kväll blev sonen uppringd av en klasskompis som meddelade honom att Måns satt fast i ett buskage och jamade. Sonen for iväg, alldeles överlycklig och väl där fick de loss katten genom att kapa grenarna med en häcksax. Måns blev hemburen och åt som en utsvulten. Sedan la han sig med sonen i sängen, alldeles lugn och nöjd över att vara tillbaka hos oss. Och glad är sonen igen!

3 reaktioner till “Bortsprungen katt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *