Sportlov och italienbesök

Äntligen kom äldste sonen till Sverige igen!
Och jag har tid med honom – sportlovet har infunnit sig och skoljobbet får ligga på is ett tag.

Sportlov finns däremot inte i Italien, så pojken tog helt enkelt några dagar ledigt. Glad är jag för det!

Sportlov förresten. Det är det i allra högsta grad när pojkarna sitter klistrade vid tv-apparaten och noga följer medaljregnet. Men inte bara det som faller över Sverige, utan också det över Italien! Och jag, jag låtsas bara förstå de där curling-reglerna och tycker att de där hundradels sekunderna i störtlopp egentlgen gör att alla kan räknas som segrare, för det är ju så himla lite som skiljer dem åt. Men det tycker förstås inte pojkarna. Och så ger jag upp diskussionen och sätter mig vid bloggen i stället.


Andra bloggar om: sportlov

3 reaktioner till “Sportlov och italienbesök”

  1. Jag blir ju sa ledsen for de som forlorar och for de som kommer sist, sa patetisk ar jag. Forstor liksom det hela. Fast jag tittar ju inte pa det, ingen i hela familjen foljer OS sa det marks ju inte.

  2. Skönt för dig att få ha hela lilla familjen samlad igen. Hoppas ni får sköna trevliga dagar samman.
    Jag brukar heja på den/dem som vinner – brukar vara enklast så : 0))
    Ps Tittar ytterst sparsamt på OS jag med.

  3. ilva: Visst är det egentligen ledsamt, för det är ju oftast så fruktansvärt lite som skiljer ettan från de efterföljande. De kunde ju få dela på guldet.

    Lotta: Så kan man ju också göra, fast jag tror jag oftast hejar på de andra bara för att de också är värda något för sin insats.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *