Vikarietrassel

Turning torsoSå gick det åt skogen ändå med vikarien jag skulle haft när jag var på matematikbiennalen.

Akta dig rektorn, vad arg jag kommer att vara i morgon när jag pratar med dig! Jag blev lovad vikarie, fick namnet på denne, planerade minutiöst alla mina tio lektioner för att inget skulle gå på tok med kemilaborationer. Eleverna var förvarnade om att de skulle få vikarie och skulle alltså inte missa några lektioner. Tji fick de och jag!

En kollega berättade i kväll att vikarien blivit skickad till ett annat arbetslag, som också saknade lärare. Mina arbetslagskollegor ryckte in så gott de kunde, men klarade inte att täcka alla lektioner. De hade ju sina egna också.

Snacka om att skaffa sig extrajobb! Nästa gång tror jag att jag struntar i planeringen!

Jaha, och vad har då fotot här med detta blogginlägg att göra, kan man undra. Egentligen ingenting mer än att Malmömässan där matematikbiennalen hölls, ligger alldeles intill Calatravas prisbelönta, vridna kropp: Turning Torso.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *