3 reaktioner till “Sharon, Sharon, Sharon…”

  1. Kan för övrigt rekommendera den här intervjun med Israel Shamir: http://www.ednet.se/fib/visa_info.asp?PostId=10&Avdelning=030&Sidrubrik=nr

    Vissa anser att dina åsikter är antisemitiska. Hur ser du på det?
    – Jag anser inte att antisemitism existerar idag. Det är ett påhittat problem som används av det judiska ledarskapet. Genom att bevara bilden av en farlig fiende upprätthåller de sin makt. Människor som talar om antisemitism syftar egentligen på något annat. De anklagar dem som motsätter sig idén om segregation i Israel för antisemitism.

    Är jag antiamerikan om jag kritiserar Buschs politik? Nä, men antisemit om jag kritiserar Israels regering. Jag tycker hela det här antisemittjaffset är lite barnsligt. 🙂

  2. Intressant intervju!

    Nej, jag kan definitivt inte kalla mig antisemit av den anledningen att jag kritiserar det som skedde i Sabra och Shatila. Då generaliserar man alltför grovt. Att påpeka och kritisera det man tycker är fel med ett lands politik betyder inte att man anser att landets alla invånare har fel!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *