Nyårspasticcini

NyårspasticciniMums, vad goda de var att äta nyårsdagen i Italien! Två sådana här fat serverades efter lasagnen och linserna. Jag valde den vita chokladen och sen blev jag proppmätt!

Nu är det dags att äta lite mer grönsaker och lite mindre godsaker. Synd då att jag fick med mig panettone till Sverige. Rabatterad till en euro efter helgernas frossande. Inte kunde jag låta bli att inhandla den då, tillsammans med parmaskinkan och ricottan. Men sen när panettonen är uppäten, då lovar jag att hålla mig till grönsakerna!

6 reaktioner till “Nyårspasticcini”

  1. ilva: hehe, hur många kilon har du gått upp? Ser nu fram emot goda grönsaksrecept på din blogg 🙂

    milda: Alldeles förföriskt, ljuvligt gott! Ett under att jag bara tog en.

  2. Åh, jag älskar sådan där pasticcini. Min svärfar köpte dem varenda söndag att ätas efter middagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *