Från IE till Firefox – och så funkar det igen!

Här sitter jag i kalla italien och har ett par dagar försökt blogga men utan att lyckas. Efter kontakt med Roland på blogsoft fick jag rekommendationen att installera firefox och nu så bloggar jag äntligen loss!

Det är svinkallt här! Kallare än i Skåne som jag lämnade i snöstorm för ett par dagar sedan. Vi kom efter en timmes försening ner på Linate, en av Milanos flygplatser (där för övrigt ett SAS-plan förolyckades för några år sedan). Fyra väskor hade vi checkat in och tre av dem kom med bandet som de allra första och sen stod vi där och väntade och väntade och väntade tills bandet slutade rulla. Ingen väska till oss och inte heller till ett femtontal andra som väntade. Lång kö till disken för reklamationer och efter en dryg timme vår tur. Papper fylldes i och när det blivit nytt dygn fick vi äntligen ge oss ut till släktingarna som väntade.

I min svågers flotta bil kunde vi se att temperaturen låg på minus tio grader! Snön låg vit i natten. Aldrig att jag varit med om så låg temperatur i Italien! Och husen är definitivt inte gjorda för att hålla kylan utestängd utan jag sitter här med tjock fleecetröja och ordentliga skor på fötterna för att något så när hålla värmen.

Och den försvunna väskan kom tillbaka på självaste nyårsafton – genomblöt! Jag misstänker att den stått ute på Kastrup.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *