Nya glasögon

Nya glasögon
Mitt i alla bedrövliga händelser så fick jag ett par nya glasögon att glädjas åt. Äntligen ser jag det finstilta igen.

Glasögonen provades ut vid mitt förra besök i Italien och forslades sedan till Sverige av en släkting därifrån. Och tänka sig, jag sparade minst två tusen kronor på att köpa dem i Italien i stället för här hemma.

Visst är glasögonfodralet riktigt tjusigt? Synd att det bara ska ligga och skräpa i en låda.

2 reaktioner till “Nya glasögon”

  1. Neeeeh…ha fodralet i väskan vet jag!
    Tänk när det regnar…blääää…och sen när man kommer in efter att ha varit ute så immar skiten igen. Jag ska skaffa linser.

  2. Njae, i väskan finns så mycket annat så där får det inte plats. Dessutom sitter glasögon alltid på näsan. Fast tänker jag efter, så behöver jag faktiskt fodralet när jag ska in på operation. Glasögonen lär jag inte ha någon nytta av när de skär i mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *