Mer skånesnö och stygnborttagning

Snöträd
Blev tvungen att ta mig ut i snön idag, trots att jag helst av allt ville hålla mig kvar inne i värmen. Det var dags att plocka bort stygnen på magen, en sisådär tio stycken totalt som hållit ihop de fem hålen. Försökte faktiskt få bort dem före jul (stygnen alltså), men distriktssköterskan tyckte det var alldeles för tidigt så jag fick komma tillbaka idag i stället.

Fick ett råd av distriktssköterskan: Sola nu inte ärren i sommar, så märks de inte så mycket. Om du nu bryr dig om att ha en fin och slät hud förstås.

Hmm, visst vet jag att det finns de som bryr sig och inte tycker om att ha missprydande ärr, men jag har nog nått den åldern då jag faktiskt ger sjutton i om ärren stör någon eller ej. Och de här små ärren efter senaste "håltagningen" är inget mot det dryga decimeterlånga ärret jag har efter en akut galloperation för tre år sen. Dessutom finns det viktigare saker att bry sig om, t.ex. att bli frisk från cancern.

2 reaktioner till “Mer skånesnö och stygnborttagning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *