Lussekattsbak

Lussekatter
Nästa vecka är det Lucia som ska firas. Eftersom jag den dagen ska läggas in för operation nästföljande dag fick jag baka och frysa lussekatterna denna veckan. Yngste sonen hjälpte till allt vad han kunde och skapade de här fina bakverken. De ligger nu i frysen och får vänta ett tag på att blir uppätna.

Det recept jag följer på lussekatterna kommer från Sju sorters kakor, som nu kommit ut i ytterligare en ny upplaga och dessutom firar 60-årsjubileum. Adrig att det blivit godare katter än av detta recept.

4 reaktioner till “Lussekattsbak”

  1. aha: Ännu ligger de i frysen och väntar på att bli uppätna. Jag ska skicka dig en bit när jag tar upp dem!

    Annica: Tack!

    Emelie: Du klarar det säkert om du följer receptet 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *