Fas 3: lugnet infinner sig?

Det börjar kännas lite lugnare nu när operationen närmar sig. Konstigt egentligen, eftersom jag trodde jag skulle bli allt hispigare ju närmre dagen kom. Idag känns det som om jag äntligen accepterat faktum och ställt in hela kroppen på det förestående ingreppet. Jag har fått kunskap om mycket om min sjukdom och det har lugnat mig, men inte med en gång, utan det tog tid för kunskapen att smälta in och assimileras i tankarna utan att skapa alltför mycket oro.

Ja, tänka sig, nu kan jag redogöra ordentligt för stadieindelning av såväl cellförändringar som av cancerutbredning (FIGO). Man lär så länge man lever!

2 reaktioner till “Fas 3: lugnet infinner sig?”

  1. Så riktigt så! Man lär sig ju faktiskt något nytt varje dag. Idag har jag t.ex. lärt mig vad HSB står för och hade jag inte levat hade jag inte lärt mig det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *