Trötthet

En oändligt stor trötthet har invaderat mig, men tankarna kretsar ändå hela tiden kring det som väntar mig. Fick ett preliminärt datum igår kväll, då läkarsekreteraren ringde och gav mig den läkartid jag krävt för att få information om mitt tillstånd och svar på alla mina frågor. Det verkar inte vara någon rutin att boka in patienter för samtal annat än när de kräver det.

Trots allt känner jag mig lugnare när jag nu fått den här tiden och att datum för operation är bestämt, även om det är preliminärt.

Usch ja, den där tröttheten gjorde att jag faktiskt slumrade till när jag satt med en elev och skulle hjälpa honom med en text på datorn. Ögonlocken slöts långsamt och huvudet nickade till. Men jag tror inte han märkte något.

Eftersom mina tankar har svårt att lämna det här temat, lär det inte bli något annat intressant att blogga om för en tid. Men kanske jag kan uppbåda lite intresse för omvärlden så snart jag fått allt överstökat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *