Serata italiana con ballo latino

För att tacka alla de som hjälpte mig med flytten ställde jag igår till med en inflyttningsfest. Härligt att glömma torsdagens (och fredagens) händelser och bara umgås med glada vänner.

Det blev en mycket trevlig kväll (och natt!) med en helt italiensk meny som uppskattades av samtliga. Faten länsades men faktiskt så blev det några oöppnade vinflaskor kvar. Dansen blev dock i latinamerikansk anda med bl.a. salsa och merengue.

Vad sägs om antipasti misti, lasagne verdi, cannelloni al ragù, vitello tonnato, insalata mista, tiramisù? Och mitt i natten sattes de i Italien inköpta kastanjerna in i ugnen och avnjöts sedan under stilla samtal på ömsom spanska, italienska och svenska.

Grazie a tutti!
Gracias a todos!
Tack alla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *