Hemma igen

Äntligen hemma!

Jo, det är skönt att komma hem igen, även om det innebär en återgång till flyttkaoset och jobbvardagen. Och så kan jag logga in på bloggen igen. Det har varit helt hopplöst att försöka skriva inlägg vid datorn i Italien. Jag blev automatiskt utloggad så fort jag försökte. Att läsa andra bloggar har inte heller fungerat. Bloggers sidor har inte alltid velat dyka upp utan jag har bara fått se en vit sida. Jag antar att det är webbläsarinställningarna som spökar, men har inte velat mixtra på f.d. mannens dator.

Nu ska i alla fall alla inläggen som jag faktiskt skrev skickas upp. Och fotona.

2 reaktioner till “Hemma igen”

  1. Välkommen hem och tack för alla fina inlägg du sänt iväg. Det får mig att dra på munnen för du skriver så levande om det italienska livet så jag ”nästan” känner mig delaktig!

    Mia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *