Tidsbrist råder – tomt det är i bloggen

Tiden räcker inte till just nu. Jag får allt inse att trots mina föresatser att hålla reda på omvärldens händelser och skriva ner mitt tyckande, så hinner jag helt enkelt inte. Arbete och fritidsaktiviteter tar all kraft.

Helgen gick till handboll och rättningsarbete. Stor turnering anordnades i dagarna två av sonens handbollslag. Första dagen lyckades jag vara med, men den andra dagen fick jag låta sonen åka med annan förälder. Jag hade så förbenat mycket att rätta och planera.

Och så står ju flytten för dörren och oron gnager i mig att jag inte ska hinna med allt. Jag är en expert på att skjuta upp sådana saker som packning och tror alltid att det ska gå snabbt. I kväll fick jag i alla fall tummarna loss och började rensa i källarförrådet. Jag kom halvvägs, eftersom jag ju också skulle hjälpa sonen med den där evinnerliga engelskläxan, som består i att han ska rita två bilder till en enkelsk text. Den här måndagen gick det dock lättare än förra veckan.

Och hur det nu var så blev jag plötsligt också matchfunktionär till handbollslagets hemmamatcher. Trodde när jag anmälde mig att det bara var att hålla reda på målsiffror och vända upp rätt sidas skylt vid matcherna. Men inte var det så enkelt inte. I morgon blir det minsann en utbildning på tre timmar så att vi ska klara av att hålla ordning på spelet.

2 reaktioner till “Tidsbrist råder – tomt det är i bloggen”

  1. Hoppas att du hinner ta det lite lugnt också mitt i allt. Ett visdomsord bara från en som flyttat mycket (fast egentligen verkar du inte behöva det) – Börja packa i tid! Det tar rysligt lång tid, speciellt om man tänkt sig att rensa en del samtidigt. Jag har många otrevliga hysteriska packnätter på mitt samvete. 🙂

  2. Packa i tid är allt jag försöker just nu men alltför mycket annat pockar på uppmärksamhet.

    Men jag har blivit lovad att få kompa en studiedag veckan före flyttdagen, så då ska jag förhoppningsvis fixa det mesta. Och eftersom jag har en hel månad på mig att lämna nuvarande lägenhet ska jag bara hinna med. Tack för råd i alla fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *