Sjukhusprotester

Nej, jag har inte något speciellt emot unga män mellan tjugo och trettio år.
Jag har heller inte något otalt med läkare, eller ens med medicine kandidater.
Det är bara det att jag vill inte ha någon ung man (och medicine kandidat) med på en kolposkopiundersökning. Det räcker så bra med den vanlige läkaren av manligt kön och den kvinnliga sköterskan som assisterar honom.

Jag sa vad jag tyckte idag och den unge mannen (och medicine kandidaten) gick ut ur undersökningsrummet utan protester när jag protesterade mot hans närvaro. En som då protesterade mot min protest var den äldre läkaren: "Men han betalar 15 % av min lön!" fick jag höra.

Tyvärr kom jag alltför sent på vad jag skulle svarat: "Om jag får dina 15 % så kan han få vara med!"

Provet var tyvärr positivt även denna gång. 🙁

2 reaktioner till “Sjukhusprotester”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *