Knuff för knuff.se

Via Chadie på No illusions hittar jag till knuff.se, en intressant bloggportal, som har en sökfunktion för att hitta blogginlägg. Roade mig med att söka på Nicaragua och såg att mer än hälften av inläggen som indexeras är skrivna av undertecknad.

Jag kan direkt säga att jag gillar knuff. Det är intressant att se vad som skrivs av alla andra som jag annars inte hittar, vad som är aktuella teman, hitta alla dem som skriver om samma sak som jag gör och kunna jämföra åsikter och eventuellt debattera olika ståndpunkter.

Men som Chadie skriver: det vore också intressant att veta vem som står bakom sidan. Ooops, ser nu i en kommentar hos Patrick att det är Johan (han som står bakom nyligen och intressant? undrar förstås jag) som skapat knuff.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *