Fredagsfyran v38 -05

Fredagsfyran med snigelpost som tema:

1. Skickar du vanliga brev?
Privata, handskrivna brev blir det ytterst sällan, men det slinker iväg ganska många handskrivna gratulationskort ner till släkten i Italien.

2. Kommer den vanliga posten försvinna i framtiden?
Nej, den kommar allt att behövas till alla paket som ska skickas.

3. Har du en “ingen reklam”-skylt?
Nähä, jag vill ju ha en del reklam så jag vet vart jag ska gå för att handla billigaste varorna. Sätter jag upp en sådan skylt, skulle jag i och för sig slippa de evinnerliga högarna med papper som ska slängas i returpapper.

4. Vad är det roligaste att få i brevlådan?
Det är nog paketen med alla grejer som beställs på nätet. Eller rättare sagt avierna om att paketen kommit till utlämningsstället. Sedan är det också trevligt när lönebeskedet kommer även om det sällan innebär några överraskningar. Förresten kom det just idag. Ha, jag får lön även denna månad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *